Kategori
Windows 10

helppane.exe Ndihma dhe mbështetja e Microsoft

Skedari Helppane.exe është pjesë e Platformës së Ndihmës të Klientit të sistemeve operative të Windows. Është përgjegjës për ofrimin e ndihmës dhe shërbimeve mbështetëse. Duke qenë fillimisht preinstalled me Windows OS, Helppane.exe është e integruar në të dhe funksionon mirë brenda mjedisit të saj.

Nëse shkoni te Properties, ju do të shihni se procesi i helppane.exe është i lidhur me Shërbimin e Ndihmës dhe Mbështetjes së Microsoft. Nëse shtypni F1 në tastierën tuaj, do të hapet faqja e mbështetjes së Microsoft.

Helppane.exe është një skedar jo-sistem i cili është i pranishëm në hard drive të kompjuterit dhe mbart kodin e makinës.

Megjithëse procesi i Ndihmës dhe Përkrahjes së Microsoft nuk është skedar i sistemit dhe nuk merr pjesë në funksionimin e Sistemit Operativ, nuk duhet ta hiqni atë.

Natyrisht, ky proces nuk shfaqet në Task Manager dhe është shënuar vetëm kur kërkohet ndihma. Ajo nuk duhet të përfshihet si procese që janë pjesë e fillimit të sistemit tuaj pse.

Zakonisht, skedari Helppane.exe gjendet në dosjen C: \ Windows. Kjo do të thotë se është një file i Microsoft Corporation dhe nuk e ekspozon kompjuterin tuaj në ndonjë dëm. Megjithatë, në rast se e zbuloni atë në ndonjë vend tjetër, sigurohuni që të kontrolloni dy herë nëse nuk është virus.

Si përfundim, helppane.exe është një detyrë e parazgjedhur Windows OS e Windows që është pjesë e shërbimit të Ndihmës dhe Mbështetjes së Microsoft dhe ofron shërbime ndihmëse.

Në Winx64 sistemi helppane.exe mund të njihet si helppane.exe Ndihma dhe mbështetja e Microsoft (32-bit)

Disa probleme mund të takoheni

  • Nuk je i lidhur në internet. Për Ndihmën në linjë, që të shfaq përmbajtjen më të fundit të ndihmës, duhet të jesh i lidhur në internet.Kontrollo lidhjen e internetit.Nëse e sheh ende këtë mesazh, shërbimi i Ndihmës në linjë mund të mos jetë në dispozicion përkohësisht. Provo të lidhesh përsëri më vonë.
  • Nuk je lidhur në Ndihmën në linjë, ku është në dispozicion përmbajtja më e re e ndihmës. Merr tani Ndihmën në linjë.
  • Ndihma në linjë nuk është në dispozicion në gjuhën që je duke përdorur. Për të parë përmbajtjen më të re të ndihmës, mund të marrësh Ndihmën në linjë te %1.
  • Ka një problem me Ndihmën dhe mbështetjen e Windows. Për të paraqitur përmbajtjen e Ndihmës tonë në linjë, vizito sajtin e uebit të Windows..
  • Ndihma dhe mbështetja nuk mund të hapet sepse Windows Update po instalon ose çinstalon përmbajtjen e Ndihmës.
    Mund të nisësh sërish Ndihmën kur të përfundojë përditësimi.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *