Kategori
Windows 10

winlogon.exe Aplikacioni i lidhjes së Windows-it

winlogon.exe Aplikacioni i lidhjes së Windows-it – është procesi përgjegjës për fillimin e seancës dhe nxjerrjen jashtë përdorimit. File winlgon.exe gjendet gjithmonë në C: \ Windows \ System32.